2 Fellowes produktu grupas starp Red Dot Award 2022 ieguvējiem

Tallo™ / Tallo Modular™ sērijas monitoru sviras un LX Series™ biroja skavotāji no Fellowes saņēma prestižo Red Dot balvu kategorijā Product Design 2022. Starptautiskā žūrija piešķīra abām sērijām apbalvojumus par unikālo, novatorisko dizainu.

Tallo™ / Tallo Modular™ monitoru sviras ir atšķirīga dizaina, intuitīvas kustības un ergonomiskas pilnības kombinācija, kas nodrošina izcilu lietotāja pieredzi. Sviru klāstā ir 39 konfigurācijas ar dažādiem stiprinājumiem, krāsām un tehnoloģijām, izmantojot gāzes atsperi, unikālu sliedi (slīdni) un pārvietojamās izlices.

LX Series™ biroja skavotāju sērija tika radīta, paturot prātā kvalitāti, izturību un funkcionalitāti. Katram skavotājam ir iebūvēts Microban® pretmikrobu slānis, kas palīdz novērst baktēriju augšanu un darbojas 24 stundas diennaktī/7 dienas nedēļā, nodrošinot produkta papildu aizsardzības līmeni. EasyPress™ tehnoloģija viegli skavo līdz 25 lapām, savukārt dokumentu iesiešana bez iesprūšanas nodrošina veiksmīgu skavošanu katru reizi.

“Mēs uzņēmumā Fellowes ticam labklājības, produktivitātes un iedvesmas nodrošināšanai jūsu profesionālajā dzīvē. Lai to izdarītu, ir jāizveido darbvietas, kas līdzsvaro inženiertehnisko izcilību, atsaucīgu dizaina pieeju un saistošu estētiku,” sacīja Džeimss Vebs, Fellowes Centrāleiropas un ES viceprezidents. “Esam pagodināti, ka mūsu komandas inovācijas ir atzinušas vienā no labākajām dizaina programmām pasaulē.”

Red Dot Design Award ir viens no cienījamākajiem starptautiskajiem konkursiem produktu dizaina, komunikācijas dizaina un dizaina koncepciju jomā. Atšķirīgais Red Dot uzvarētāja logotips tiek uzskatīts par cienījamu kvalitātes zīmi visā pasaulē. Šogad žūrijas izskatīšanai tika iesniegti aptuveni 7800 produkti.

Godalgotie Fellowes produkti Red Dot vietnē būs pieejami no 2022. gada 20. jūnija. Šie produkti tiks prezentēti arī izstādē “Design on Stage” Red Dot Design Museum Essen Vācijā, kur katru gadu apmeklētājiem tiek izstādīti visi godalgotie produkti.

Ramiona TalloZszywacze LX
Salīdzināt preces